FEMS Yeast Research


Wydawca Oxford University Press
ISSN 1567-1356
e-ISSN 1567-1364
Impact Factor dla czasopisma 2.462 (od 2012)
2.436 (od 2013)
2.818 (od 2014)
2.479 (od 2015)
3.299 (od 2016)
2.609 (od 2017)
2.458 (od 2018)
Lista MNiSW A (od 2012)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 30 (od 2012)
25 (od 2013)
30 (od 2014)
25 (od 2016)
30 (od 2017)
100 (od 2019)
Ujednolicona Lista MNiSW A
Ujednolicona punktacja MNiSW 30
SNIP 0.787 (od 2017)
Klasyfikacja ASJC 2402 Immunology and Microbiology: Applied Microbiology and Biotechnology
2404 Immunology and Microbiology: Microbiology
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Cioch-Skoneczny, Monika; Satora, Paweł; Skotniczny, Magdalena; Skoneczny, Szymon
Quantitative and qualitative composition of yeast microbiota in spontaneously fermented grape musts obtained from cool climate grape varieties ‘Rondo’ and ‘Regent’
Typ: artykuł w czasopiśmie
Data wydania: 2018
Ujednolicona lista MNiSW 2013-2016: A
Ujednolicona punktacja MNiSW 2013-2016: 30
Impact Factor: 2.458
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2019 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/