Badania aktywności i stabilności barwników gomfreninowych z ekstraktów Basella alba L.


Numer umowy UMO-2017/27/B/NZ9/02831
Rodzaj projektu Opus
Jednostka finansująca Narodowe Centrum Nauki


Publikacje pracowników PK powstałe w ramach projektu: 1

Kumorkiewicz, Agnieszka; Sutor, Katarzyna; Nemzer, Boris; Pietrzkowski, Zbigniew; Wybraniec, Sławomir
Thermal decarboxylation of betacyanins in red beet betalain-rich extract
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Data wydania: 2020
ISSN: 2083-6007
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 100
Impact Factor: 1.986
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/