Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (50021)
    Książki (7575)
    Artykuły i czasopisma (22907)
    Materiały konferencyjne (22155)
    Rozprawy doktorskie (1276)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (163)
Inne bazy bibliograficzne (15019)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7776)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Makara, Agnieszka; Banach, Marcin; Kowalski, Marek

Hydrolizaty białkowe i suszone proteiny – analiza rynku, wymagania jakościowe, zastosowanie

typ: artykuł w czasopiśmie

 

Tytuł równoległy Protein hydrolysates and dried protein – market analysis, quality requirements, application
Seria/Czasopismo Technical Transactions. Chemistry = Czasopismo Techniczne. Chemia
Numeracja Z. 1-Ch
Data wydania 2010
Seria główna Technical Transactions = Czasopismo Techniczne
Numer w serii głównej R. 107, Z. 10
Język polski
Typ nośnika online
Zakres stron 161-172
Oznaczenie ilustracji tab.
Bibliografia (na str.) 171-172
Bibliografia (liczba pozycji) 22
Oznaczenie streszczenia Streszcz, Abstr.
ISSN 1897-6298
Charakter pracy publikacja naukowa
Publikacja recenzowana tak
Rodzaj publikacji oryginalny artykuł naukowy (original article)
Opis bibliograficzny
Hydrolizaty białkowe i suszone proteiny – analiza rynku, wymagania jakościowe, zastosowanie = Protein hydrolysates and dried protein – market analysis, quality requirements, application / Agnieszka ... więcej

tematyka
Słowa kluczowe analiza rynku, hydrolizaty białkowe, wymagania jakościowe

market analysis, protein hydrolysate, quality requirements
Abstrakt
Hydrolizaty białkowe i suszone proteiny są substancjami, które umożliwiają polepszenie niektórych właściwości funkcjonalnych produktów. Surowcem do produkcji hydrolizatów białkowych oraz suszonych ... więcej

Protein hydrolysates and dried protein enable to improve some functional properties of products. Pork or beef meat - bone tissue is a raw material for a production of protein hydrolysates and dusty dried ... więcej

punktacja i wskaźniki
Lista MNiSW/MEiN B
Punktacja czasopisma 6

dodatkowe informacje
Publikacja w Open Access (OA) tak

odnośniki
Link do publikacji w Repozytorium Politechniki Krakowskiej  
Link do katalogu Biblioteki PK przejdź  
Kolekcja
Artykuły
Artykuły i czasopisma /






© 2009 - 2024 Biblioteka Politechniki Krakowskiej
http://www.biblos.pk.edu.pl/