Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (48380)
    Książki (7379)
    Artykuły i czasopisma (22211)
    Materiały konferencyjne (22476)
    Rozprawy doktorskie (1226)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (136)
Inne bazy bibliograficzne (15019)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7776)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Kuc, Joanna; Grochowalski, Adam

Hexabromocyclododecane in industrial and food samples

typ: artykuł w czasopiśmie

 

Seria/Czasopismo Chemik : nauka – technika – rynek = Chemik : science – technique – market
Numeracja t. 68, nr 6
Data wydania 2014
Język polski
Typ nośnika online
Zakres stron 524-527
Oznaczenie ilustracji rys., wykr.
Bibliografia (na str.) 525
Bibliografia (liczba pozycji) 10
ISSN 0009-2886
Charakter pracy publikacja naukowa
Publikacja recenzowana tak
Rodzaj publikacji oryginalny artykuł naukowy (original article)
Opis bibliograficzny Hexabromocyclododecane in industrial and food samples / Joanna Kuc, Adam Grochowski // Chemik [Dokument elektroniczny]. – 2014, t. 68, nr 6, s. 524-527 : rys., wykr. – Tryb dostępu: http://www.chemikinternational.com/wp-content/uploads/2014/06/1.pdf. – Bibliogr. 10 poz. – ISSN 0009-2886

tematyka
Słowa kluczowe Heksabromocyklododekan, żywność, EPS, XPS

punktacja i wskaźniki
Lista MNiSW/MEiN B
Punktacja czasopisma 5
Ujednolicona lista MNiSW 2013-2016 B
Ujednolicona punktacja MNiSW 2013-2016 8
Impact Factor 0

odnośniki
Link do publikacji przejdź  
Kolekcja
Artykuły
Artykuły i czasopisma /






© 2009 - 2022 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/