Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (50023)
    Książki (7576)
    Artykuły i czasopisma (22920)
    Materiały konferencyjne (22202)
    Rozprawy doktorskie (1276)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (163)
Inne bazy bibliograficzne (15019)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7776)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Kuc, Joanna; Grochowalski, Adam; Świergosz, Tomasz

Correlation of hexabromocyclododecane and content of fat in fish

typ: artykuł w czasopiśmie

 

Tytuł równoległy Badanie korelacji stężenia heksabromocyklododekanu i zawartości tłuszczu w rybach
Seria/Czasopismo Technical Transactions. Chemistry = Czasopismo Techniczne. Chemia
Numeracja Iss. 1-Ch
Data wydania 2016
Seria główna Technical Transactions = Czasopismo Techniczne
Numer w serii głównej Y. 113, Iss. 4
Język angielski
Typ nośnika online
Zakres stron 49-56
Oznaczenie ilustracji rys., tab.
Bibliografia (na str.) 54-56
Bibliografia (liczba pozycji) 36
Oznaczenie streszczenia Abstr., Streszcz.
ISSN 1897-6298
Charakter pracy publikacja naukowa
Publikacja recenzowana tak
DOI 10.4467/2353737XCT.16.046.5308
Opis bibliograficzny
Correlation of hexabromocyclododecane and content of fat in fish = Badanie korelacji stężenia heksabromocyklododekanu i zawartości tłuszczu w rybach / Joanna Kuc, Adam Grochowalski, Tomasz Świergosz ... więcej

tematyka
Klasyfikacja PKT [250000] Chemia
Słowa kluczowe hexabromocyclododecane, correlation analysis

heksabromocyklododekanm, badanie korelacji
Abstrakt
A study on the correlation between the concentration of hexabromocyclododecane and the percentage of fat in meat tissues of selected marine fish species, both marine and farmed, has been carried out. The ... więcej

Przeprowadzono badanie korelacji pomiędzy stężeniem heksabromocyklododekanu i procentową zawartością tłuszczu w tkance mięsnej wybranych gatunków ryb morskich połowowych i hodowlanych. Określono ... więcej

punktacja i wskaźniki
Lista MNiSW/MEiN B
Punktacja czasopisma 13
Ujednolicona lista MNiSW 2013-2016 B
Ujednolicona punktacja MNiSW 2013-2016 13

dodatkowe informacje
Publikacja w Open Access (OA) tak

odnośniki
Link do publikacji w Repozytorium Politechniki Krakowskiej  
Kolekcja
Artykuły
Artykuły i czasopisma /






© 2009 - 2024 Biblioteka Politechniki Krakowskiej
http://www.biblos.pk.edu.pl/