Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (46588)
    Książki (7632)
    Artykuły i czasopisma (21069)
    Materiały konferencyjne (22979)
    Rozprawy doktorskie (1191)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (106)
Inne bazy bibliograficzne (14977)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7734)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Iwaszczuk, Natalia; Szyba, Marta; Iwaszczuk, Aleksander; Yakubiv, Valentyna

Production of agricultural biogas from waste – an element of socially responsible actions in the food sector

typ: artykuł w czasopiśmie

 

Seria/Czasopismo Acta Innovations
Numeracja No. 33
Data wydania 2019
Język angielski
Typ nośnika online
Zakres stron 52-62
Oznaczenie ilustracji tab., wykr.
Bibliografia (na str.) 61-62
Bibliografia (liczba pozycji) 27
Oznaczenie streszczenia Abstr.
ISSN 2300-5599
Charakter pracy publikacja naukowa
Publikacja recenzowana tak
Rodzaj publikacji oryginalny artykuł naukowy (original article)
DOI 10.32933/ActaInnovations.33.5
Opis bibliograficzny
Production of agricultural biogas from waste – an element of socially responsible actions in the food sector / Natalia Iwaszczuk, Marta Szyba, Aleksander Iwaszczuk, Valentyna Yakubiv // Acta Innovations ... więcej

tematyka
Słowa kluczowe renewable energy, organic waste, agri-food sector, agricultural biogas, biogas plants, SWOT analysis
Abstrakt
The agricultural and food sector accounts for substantial volumes of organic waste (such as livestock excreta, meat offals) considered as onerous on the environment. The above decomposes formulating methane, ... więcej

punktacja i wskaźniki
Lista MNiSW tak
Punktacja czasopisma 20
Liczba arkuszy 0.79
Dyscyplina ekonomia i finanse

dodatkowe informacje
Publikacja w Open Access (OA) tak

odnośniki
Link do publikacji przejdź  
Kolekcja
Artykuły
Artykuły i czasopisma /






© 2009 - 2021 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/