Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (44722)
    Książki (7294)
    Artykuły i czasopisma (20178)
    Materiały konferencyjne (22683)
    Rozprawy doktorskie (1171)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (96)
Inne bazy bibliograficzne (14798)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2185)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (2)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7666)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Cioch, Monika; Semik-Szczurak, Dorota; Skoneczny, Szymon

Botrytis and wine production

typ: rozdział/fragment książki

 

Tytuł źródła Winemaking : basics and applied aspects
Redaktor źródła Joshi, V. K.; Ray, Ramesh C.
Miejsce wydania Boca Raton
Wydawca CRC Press Taylor & Francis Group
Data wydania 2021
Język angielski
Seria/Czasopismo Food biology series
Zakres stron 166-190
Oznaczenie ilustracji tab.
Bibliografia (na str.) 185-190
ISBN 978-1-138-49091-8
Charakter pracy publikacja naukowa
Rodzaj fragmentu publikacji rozdział w monografii
Publikacja recenzowana tak
Opis bibliograficzny
Botrytis and wine production / Monika Cioch, Dorota Semik-Szczurak, Szymon Skoneczny // W: Winemaking : basics and applied aspects / eds. V. K. Joshi, Ramesh C. Ray. – Boca Raton : CRC Press Taylor & ... więcej

tematyka
Słowa kluczowe wine production, wine, botrytis

punktacja i wskaźniki
Punktacja MNiSW (rozdział) 50

dodatkowe informacje
Afiliacja publikacji/Instytut PK Katedra Inżynierii Chemicznej i Procesowej [C-3]
Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej [C]
Afiliacja PK – inf. na publikacji tak
Publikacja w Open Access (OA) nie

odnośniki
Link do publikacji w wersji elektronicznej online  
Kolekcja
Rozdział/fragment książki
Książki /

Opinie użytkowników
brak opiniiDodaj opinię






© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/