Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (46621)
    Książki (7636)
    Artykuły i czasopisma (21077)
    Materiały konferencyjne (22975)
    Rozprawy doktorskie (1191)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (106)
Inne bazy bibliograficzne (14977)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7734)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Kycia, Radosław A.

Homologia we włoskiej kuchni i astrofizyce

typ: artykuł w czasopiśmie

 

Seria/Czasopismo Foton : pismo dla nauczycieli i studentów fizyki oraz uczniów
Numeracja Nr 148, wiosna 2020
Data wydania 2021
Język polski
Typ nośnika online
Zakres stron 4-24
Oznaczenie ilustracji rys.
Bibliografia (na str.) 24
Bibliografia (liczba pozycji) 6
ISSN 1234-4729
Charakter pracy publikacja dydaktyczna
Publikacja recenzowana tak
Rodzaj publikacji artykuł przeglądowy (review)
Opis bibliograficzny Homologia we włoskiej kuchni i astrofizyce / Radosław A. Kycia // Foton [Dokument elektroniczny]. – 2021, Nr 148, wiosna 2020, s. 4-24 : rys. – Tryb dostępu: http://www.foton.if.uj.edu.pl/. – Bibliogr. 6 poz. – ISSN 1234-4729

tematyka
Słowa kluczowe homologia, topologia algebraiczna

punktacja i wskaźniki
Lista MNiSW nie

dodatkowe informacje
Publikacja w Open Access (OA) tak

odnośniki
Link do publikacji przejdź  
Kolekcja
Artykuły
Artykuły i czasopisma /






© 2009 - 2021 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/