Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (46296)
    Książki (7573)
    Artykuły i czasopisma (20907)
    Materiały konferencyjne (22951)
    Rozprawy doktorskie (1189)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (103)
Inne bazy bibliograficzne (14977)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7734)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Lerma-Carrillo, Alejandro; Díaz-Ramírez, Jenny; Gajewska, Teresa

Analysis of temperature and humidity in cold transport services

typ: materiały konferencyjne w książce

 

Forma publikacji referat/rozdział w monografii
Tytuł źródła Proceedings of the 11th Annual International Conference on Industrial Engineering and Operations Management, Singapore, March 7-11, 2021
Autor źródła IEOM Society International
Miejsce wydania Singapore
Wydawca IEOM Society International
Data wydania 2021
Język angielski
Seria/Czasopismo Proceedings of the International Conference on Industrial Engineering and Operations Management
Typ nośnika online
Zakres stron 1298-1309
Oznaczenia ref./art. ID 255
Oznaczenie ilustracji rys., tab.
Bibliografia (na str.) 1308-1309
Oznaczenie streszczenia Abstr.
ISBN 978-1-7923-6124-1
Nazwa konferencji 11th Annual International Conference on Industrial Engineering and Operations Management
Miejsce konferencji Singapore (konferencja online)
Data konferencji 7-11.03.2021
Charakter pracy publikacja naukowa
Publikacja recenzowana tak
Opis bibliograficzny
Analysis of temperature and humidity in cold transport services / Alejandro Lerma-Carrillo, Jenny Díaz-Ramírez, Teresa Gajewska // W: Proceedings of the 11th Annual International Conference on Industrial ... więcej

tematyka
Słowa kluczowe food quality, cold transportation, fresh food transportation, temperature, humidity, weight loss
Abstrakt
The carriage of fresh food products is very sensitive to conditions during the transport, which makes the refrigerated transport of food products one of the most challenging transport activities. The aim ... więcej

punktacja i wskaźniki
Punktacja MNiSW (rozdział) 5
Publikacja indeksowana w bazie Scopus tak

dodatkowe informacje
Publikacja w Open Access (OA) tak

odnośniki
Link do publikacji przejdź  
Kolekcja
Materiały konferencyjne w książce
Materiały konferencyjne /

Opinie użytkowników
brak opiniiDodaj opinię






© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/