Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (48905)
    Książki (7444)
    Artykuły i czasopisma (22394)
    Materiały konferencyjne (22324)
    Rozprawy doktorskie (1234)
    Opublikowane recenzje (87)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (141)
Inne bazy bibliograficzne (15019)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7776)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Goik, Urszula; Goik, Tomasz; Żmudziński, Daniel

Wpływ dodatku miodu pszczelego na właściwości reologiczne żeli kosmetycznych zagęszczanych gumą ksantanową

typ: rozdział/fragment książki

 

Wariant tytułu Influence of bee honey addition on the rheological properties of the cosmetic gels concentrated by xanthan gum
Tytuł źródła Nowe sposoby otrzymywania i wykorzystania wybranych materiałów i komponentów
Redaktor źródła Maciąg, Kamil; Danielewska, Alicja
Miejsce wydania Lublin
Wydawca Wydaw. Naukowe TYGIEL
Wydawnictwo według MEiN Wydawnictwo Naukowe TYGIEL
Data wydania 2022
Język polski
Typ nośnika online
Zakres stron 31-41
Oznaczenie ilustracji tab., wykr.
Bibliografia (na str.) 40-41
Bibliografia (liczba pozycji) 25
Oznaczenie streszczenia Streszcz., Abstr.
ISBN 978-83-67104-42-5
Charakter pracy publikacja naukowa
Rodzaj fragmentu publikacji rozdział w monografii
Publikacja recenzowana tak
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku miodu pszczelego na właściwości reologiczne żeli kosmetycznych zagęszczanych gumą ksantanową / Urszula Goik, Tomasz Goik, Daniel Żmudziński // W: Nowe sposoby otrzymywania i wykorzystania ... więcej

tematyka
Słowa kluczowe żele kosmetyczne, reologia, guma ksantanowa, miód pszczeli

cosmetic gels, rheology, xanthan gum, bee honey

punktacja i wskaźniki
Punktacja MNiSW/MEiN (rozdział) 20

dodatkowe informacje
Publikacja w Open Access (OA) tak

odnośniki
Link do publikacji przejdź  
Kolekcja
Rozdział/fragment książki
Książki /






© 2009 - 2023 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/