Food Science and Biotechnology


Wydawca Springer
ISSN 1226-7708
e-ISSN 2092-6456
Impact Factor dla czasopisma 0.695 (od 2012)
0.656 (od 2013)
0.653 (od 2014)
0.699 (od 2015)
0.786 (od 2017)
0.888 (od 2018)
1.513 (od 2019)
2.391 (od 2020)
Lista MNiSW A (od 2012)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 20 (od 2012)
15 (od 2013)
20 (od 2014)
20 (od 2017)
40 (od 2019)
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Wybraniec, Sławomir; Starzak, Karolina; Skopińska, Anna; Szaleniec, Maciej; Słupski, Jacek; Mitka, Katarzyna; Kowalski, Piotr; Michałowski, Tadeusz
Effects of metal cations on betanin stability in aqueous-organic solutions
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Food Science and Biotechnology
Data wydania: 2013
ISSN: 1226-7708
Lista MNiSW: A
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 15
Impact Factor: 0.656
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/