|
Food Chemistry
Wydawca | | Elsevier | ISSN | | 0308-8146 | e-ISSN | | 1873-7072 | Lista MNiSW/MEiN | | A (od 2012) A (od 2017) tak (od 2019) tak (od 2023) | Punktacja MNiSW/MEiN dla czasopisma | | 45 (od 2012) 40 (od 2013) 40 (od 2017) 200 (od 2019) 200 (od 2023) | Ujednolicona punktacja MNiSW/MEiN (2013-2016) | | 40 | Polecane strony internetowe | | strona wydawcy |
Publikacje w tym tytule: 2 | |
| | Kumorkiewicz-Jamro, Agnieszka; Górska, Renata; Krok-Borkowicz, Małgorzata; Reczyńska-Kolman, Katarzyna; Mielczarek, Przemysław; Popenda, Łukasz; Spórna-Kucab, Aneta; Tekieli, Anna; Pamuła, Elżbieta; Wybraniec, Sławomir
Betalains isolated from underexploited wild plant Atriplex hortensis var. rubra exert antioxidant and cardioprotective activity against H9c2 cells | | Typ: artykuł w czasopiśmie | Seria/Czasopismo: Food Chemistry | Data wydania: 2023 | ISSN: 0308-8146 | Lista MNiSW/MEiN: tak | Punktacja czasopisma: 200 | Impact Factor: 8.8 | Publikacja indeksowana w Web of Science: tak | Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak |
|
|
| |
|
|