Food Chemistry


Wydawca Elsevier
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
Impact Factor dla czasopisma 3.334 (od 2012)
3.259 (od 2013)
3.391 (od 2014)
4.052 (od 2015)
4.529 (od 2016)
4.946 (od 2017)
5.399 (od 2018)
6.306 (od 2019)
7.514 (od 2020)
Lista MNiSW A (od 2012)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 45 (od 2012)
40 (od 2013)
40 (od 2017)
200 (od 2019)
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Nemzer, Boris; Pietrzkowski, Zbigniew; Spórna, Aneta; Stalica, Paweł; Thresher, Wayne; Michałowski, Tadeusz; Wybraniec, Sławomir
Betalainic and nutritional profiles of pigment-enriched red beet root (Beta vulgaris L.) dried extracts
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Food Chemistry
Data wydania: 2011
ISSN: 1873-7072
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/