FEMS Yeast Research


Wydawca Oxford University Press
ISSN 1567-1356
e-ISSN 1567-1364
Impact Factor dla czasopisma 2.462 (od 2012)
2.436 (od 2013)
2.818 (od 2014)
2.479 (od 2015)
3.299 (od 2016)
2.609 (od 2017)
2.458 (od 2018)
3.193 (od 2019)
2.796 (od 2020)
Lista MNiSW A (od 2012)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 30 (od 2012)
25 (od 2013)
30 (od 2014)
25 (od 2016)
30 (od 2017)
100 (od 2019)
Klasyfikacja ASJC 2402 Immunology and Microbiology: Applied Microbiology and Biotechnology
2404 Immunology and Microbiology: Microbiology
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Cioch-Skoneczny, Monika; Satora, Paweł; Skotniczny, Magdalena; Skoneczny, Szymon
Quantitative and qualitative composition of yeast microbiota in spontaneously fermented grape musts obtained from cool climate grape varieties ‘Rondo’ and ‘Regent’
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: FEMS Yeast Research
Data wydania: 2018
ISSN: 1567-1364
Lista MNiSW: A
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 30
Impact Factor: 2.458
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/