|
European Food Research and Technology
Wydawca | | Springer | ISSN | | 1438-2377 | e-ISSN | | 1438-2385 | Impact Factor dla czasopisma | | 1.436 (od 2012) 1.387 (od 2013) 1.559 (od 2014) 1.433 (od 2015) 1.664 (od 2016) 1.919 (od 2017) 2.056 (od 2018) 2.366 (od 2019) | Lista MNiSW | | A (od 2009) A (od 2017) tak (od 2019) | Punktacja MNiSW dla czasopisma | | 24 (od 2009) 32 (od 2010) 30 (od 2011) 25 (od 2014) 30 (od 2017) 70 (od 2019) | Klasyfikacja ASJC | | 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science 1303 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biochemistry 1305 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biotechnology 1600 Chemistry: General Chemistry 2209 Engineering: Industrial and Manufacturing Engineering | Polecane strony internetowe | | strona wydawcy |
Publikacje w tym tytule: 2 | |
|
|