European Food Research and Technology


Wydawca Springer
ISSN 1438-2377
e-ISSN 1438-2385
Impact Factor dla czasopisma 1.436 (od 2012)
1.387 (od 2013)
1.559 (od 2014)
1.433 (od 2015)
1.664 (od 2016)
1.919 (od 2017)
2.056 (od 2018)
2.366 (od 2019)
2.998 (od 2020)
Lista MNiSW A (od 2009)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 24 (od 2009)
32 (od 2010)
30 (od 2011)
25 (od 2014)
30 (od 2017)
70 (od 2019)
Klasyfikacja ASJC 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science
1303 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biochemistry
1305 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biotechnology
1600 Chemistry: General Chemistry
2209 Engineering: Industrial and Manufacturing Engineering
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 2

Cioch-Skoneczny, Monika ; Satora, Paweł ; Skoneczny, Szymon; Pater, Aneta
Determination of the oenological properties of yeast strains isolated from spontaneously fermented grape musts obtained from cool climate grape varieties
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: European Food Research and Technology
Data wydania: 2020
ISSN: 1438-2385
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 70
Impact Factor: 2.998
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak
Cioch Skoneczny, Monika; Zdaniewicz, Marek; Pater, Aneta; Skoneczny, Szymon
Impact of triticale malt application on physiochemical composition and profile of volatile compounds in beer
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: European Food Research and Technology
Data wydania: 2019
ISSN: 1438-2385
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 70
Impact Factor: 2.366
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/