|
European Food Research and Technology
Wydawca | | Springer | ISSN | | 1438-2377 | e-ISSN | | 1438-2385 | Lista MNiSW/MEiN | | A (od 2009) A (od 2017) tak (od 2019) tak (od 2023) | Punktacja MNiSW/MEiN dla czasopisma | | 24 (od 2009) 32 (od 2010) 30 (od 2011) 25 (od 2014) 30 (od 2017) 70 (od 2019) 70 (od 2023) | Ujednolicona punktacja MNiSW/MEiN (2013-2016) | | 30 | Klasyfikacja ASJC | | 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science 1303 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biochemistry 1305 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biotechnology 1600 Chemistry: General Chemistry 2209 Engineering: Industrial and Manufacturing Engineering | Polecane strony internetowe | | strona wydawcy |
Publikacje w tym tytule: 3 | |
|
|