Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego


Wydawca Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
ISSN 0867-793X
Lista MNiSW B (od 2009)
B (od 2017)
nie (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 4 (od 2009)
6 (od 2010)
5 (od 2011)
4 (od 2013)
5 (od 2014)
6 (od 2015)
6 (od 2017)
0 (od 2019)
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Kabziński, Maciej; Neupauer, Krzysztof; Nowak, Marcelina; Kruk, Joanna; Kaczmarczyk, Kacper
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem wybranych hydrokoloidów spożywczych otrzymanych metodą ciągłą ®
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Data wydania: 2018
ISSN: 0867-793X
Lista MNiSW: B
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 6




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/