Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego


Wydawca Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
ISSN 0867-793X
Lista MNiSW/MEiN B (od 2009)
tak (od 2019)
tak (od 2023)
Punktacja MNiSW/MEiN dla czasopisma 4 (od 2009)
6 (od 2010)
5 (od 2011)
4 (od 2013)
5 (od 2014)
6 (od 2015)
20 (od 2019)
40 (od 2023)
Ujednolicona punktacja MNiSW/MEiN (2013-2016) 6
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Kabziński, Maciej; Neupauer, Krzysztof; Nowak, Marcelina; Kruk, Joanna; Kaczmarczyk, Kacper
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem wybranych hydrokoloidów spożywczych otrzymanych metodą ciągłą ®
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Data wydania: 2018
ISSN: 0867-793X
Lista MNiSW/MEiN: B
Punktacja czasopisma: 6




© 2009 - 2024 Biblioteka Politechniki Krakowskiej
http://www.biblos.pk.edu.pl/