Journal of Food and Nutrition Research


Wydawca Výskumný Ústav Potravinársky
ISSN 1336-8672
e-ISSN 1338-4260
Impact Factor dla czasopisma 0.6 (od 2012)
0.444 (od 2013)
0.804 (od 2014)
1.676 (od 2015)
1.95 (od 2016)
0.687 (od 2017)
0.927 (od 2018)
0.756 (od 2019)
1.333 (od 2020)
Lista MNiSW A (od 2013)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 15 (od 2013)
20 (od 2014)
40 (od 2019)
Klasyfikacja ASJC 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science
2916 Nursing: Nutrition and Dietetics
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Cioch-Skoneczny, Monika; Satora, Paweł; Skoneczny, Szymon; Skotniczny, Magdalena
Yeasts associated with the spontaneously fermented grape musts obtained from cool climate white grape varieties
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Journal of Food and Nutrition Research
Data wydania: 2019
ISSN: 1336-8672
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 40
Impact Factor: 0.756
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/