Food and Bioproducts Processing


Wydawca Institution of Chemical Engineers
ISSN 0960-3085
e-ISSN 1744-3571
Lista MNiSW/MEiN A (od 2012)
tak (od 2019)
tak (od 2023)
Punktacja MNiSW/MEiN dla czasopisma 25 (od 2012)
30 (od 2013)
35 (od 2015)
140 (od 2019)
140 (od 2023)
Ujednolicona punktacja MNiSW/MEiN (2013-2016) 35
Klasyfikacja ASJC 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science
1500 Chemical Engineering: General Chemical Engineering
1305 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biotechnology
1303 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biochemistry
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Malec, Marcin; Morawski, Marcin; Niezgoda-Żelasko, Beata
Heat and mass transfer in a honey dehydrator with closed air circulation
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Food and Bioproducts Processing
Data wydania: 2021
ISSN: 0960-3085
Lista MNiSW/MEiN: tak
Punktacja czasopisma: 140
Impact Factor: 5.105




© 2009 - 2024 Biblioteka Politechniki Krakowskiej
http://www.biblos.pk.edu.pl/