Food and Bioproducts Processing


Wydawca Institution of Chemical Engineers
ISSN 0960-3085
e-ISSN 1744-3571
Impact Factor dla czasopisma 1.855 (od 2012)
2.285 (od 2013)
2.474 (od 2014)
2.687 (od 2015)
1.97 (od 2016)
2.744 (od 2017)
3.324 (od 2018)
3.726 (od 2019)
Lista MNiSW A (od 2012)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 25 (od 2012)
30 (od 2013)
35 (od 2015)
140 (od 2019)
Klasyfikacja ASJC 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science
1500 Chemical Engineering: General Chemical Engineering
1305 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biotechnology
1303 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology: Biochemistry
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Malec, Marcin; Morawski, Marcin; Niezgoda-Żelasko, Beata
Heat and mass transfer in a honey dehydrator with closed air circulation
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Food and Bioproducts Processing
Data wydania: 2021
ISSN: 0960-3085
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 140
Impact Factor: 3.726




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/