International Journal of Food Properties


Wydawca Taylor & Francis
ISSN 1094-2912
e-ISSN 1532-2386
Lista MNiSW/MEiN A (od 2012)
tak (od 2019)
tak (od 2023)
Punktacja MNiSW/MEiN dla czasopisma 25 (od 2012)
20 (od 2014)
25 (od 2015)
70 (od 2019)
70 (od 2023)
Ujednolicona punktacja MNiSW/MEiN (2013-2016) 25
Klasyfikacja ASJC 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science
Polecane strony internetowe przejdź  


Publikacje w tym tytule: 1

Chwastowski, Jarosław; Wójcik, Katarzyna; Kołoczek, Henryk; Oszczęda, Zdzisław; Khachatryan, Karen; Tomasik, Piotr
Effect of water treatment with low-temperature and low-pressure glow plasma of low frequency on the growth of selected microorganisms
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: International Journal of Food Properties
Data wydania: 2023
ISSN: 1532-2386
Lista MNiSW/MEiN: tak
Punktacja czasopisma: 70
Impact Factor: 2.9




© 2009 - 2024 Biblioteka Politechniki Krakowskiej
http://www.biblos.pk.edu.pl/