Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (43776)
    Książki (7160)
    Artykuły i czasopisma (19407)
    Materiały konferencyjne (15781)
    Rozprawy doktorskie (1159)
    Opublikowane recenzje (88)
    Inne publikacje w portalach i serwisach internetowych (92)
Inne bazy bibliograficzne (14752)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2183)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (2)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7622)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Jednostki PK

Opcje

Wybraniec, S.

Formation of decarboxylated betacyanins in heated red beet (Beta vulgaris L.) root juice monitored by LC-MS

typ: artykuł w czasopiśmie

 

Seria/Czasopismo Journal of Agricultural and Food Chemistry
Numeracja Vol. 53, iss. 9
Data wydania 2005
Język angielski
Zakres stron 3483-3487
Uwagi Rekord z poprzedniej wersji bazy
Opis bibliograficzny Formation of decarboxylated betacyanins in heated red beet (Beta vulgaris L.) root juice monitored by LC-MS/MS / S. Wybraniec // Journal of Agricultural and Food Chemistry. - 2005, Vol. 53, iss. 9, s. 3483-3487

dodatkowe informacje
odnośniki
Opinie użytkowników
brak opiniiDodaj opinię






© 2009 - 2019 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/