Journal of Food Processing and Preservation


Wydawca Wiley
ISSN 0145-8892
e-ISSN 1745-4549
Impact Factor dla czasopisma 0.45 (od 2012)
0.938 (od 2013)
1.159 (od 2014)
0.894 (od 2015)
0.791 (od 2016)
1.51 (od 2017)
1.288 (od 2018)
1.405 (od 2019)
2.19 (od 2020)
Lista MNiSW B (od 2012)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 20 (od 2012)
15 (od 2013)
20 (od 2014)
20 (od 2017)
40 (od 2019)
Klasyfikacja ASJC 1106 Agricultural and Biological Sciences: Food Science
1500 Chemical Engineering: General Chemical Engineering
1600 Chemistry: General Chemistry
Polecane strony internetowe strona wydawcy  


Publikacje w tym tytule: 1

Malinowska, Magdalena; Śliwa, Karolina; Sikora, Elżbieta; Ogonowski, Jan ; Oszmiański, Jan; Kolniak-Ostek, Joanna
Ultrasound‐assisted and micelle‐mediated extraction as a method to isolate valuable active compounds from apple pomace
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Journal of Food Processing and Preservation
Data wydania: 2018
ISSN: 1745-4549
Lista MNiSW: A
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 20
Impact Factor: 1.288
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak




© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/