Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files


Wariant tytułu Teka Komisji Urbanistyki i Architektury / Polska Akademia Nauk. Oddział w Krakowie. Komisja Urbanistyki i Architektury ; Politechnika Krakowska. Wydział Architektury
Teka Komisji Urbanistyki i Architektury / PAN Oddział w Krakowie
Teka Komisji Urbanistyki i Architektury / Oddział PAN w Krakowie, Politechnika Krakowska. Wydział Architektury
Wydawca Polska Akademia Nauk
ISSN 0079-3450
e-ISSN 2450-0038
Skrót Teka Komis. Urb. i Arch.
Lista MNiSW B (od 2013)
B (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 1 (od 2013)
5 (od 2015)
5 (od 2017)
20 (od 2019)
Ujednolicona Lista MNiSW B
Ujednolicona punktacja MNiSW 5
Polecane strony internetowe strona www  


Publikacje w tym tytule: 478
poprzednie
1234567891011 ... 24
następne

Kosiński, Wojciech
Pożegnanie prof. Wiktora Zina (1925-2007)
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2010
Kosiński, Wojciech
Pionierzy polskiej architektury krajobrazu
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2010
Pawłowska, Krystyna
Wanda - wspomnienia przyjaciół
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2010
Adamczyk, Mateusz; Palej, Michał
Ponowoczesna kreacja urbanistyczno-krajobrazowa. Kładka-ogród u stóp wieży Eiffla
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2010
Kantarek, Anna Agata
Paryskie przykłady współczesnej przestrzeni sakralnej. Cz. 2
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2010
ISSN: 0079-3450
Pawłowska, Krystyna
Wanda - wspomnienia przyjaciół
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010
Zachariasz, Agata
Wanda Genga (1927-2008)
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010
Kosiński, Wojciech
Pożegnanie prof. Wiktora Zina (1925-2007)
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010
Buszko, Anna
Ewolucja architektury i sztuki sakralnej w Krakowie po reformach soboru watykańskiego II
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010
Makowska, Beata
Znaczenie detalu i ornamentu w przestrzeni publicznej miasta
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
ISSN: 0079-3450
Kosiński, Wojciech
[Recenzja]
Typ: recenzja
Data wydania: 2008
Zachariasz, Agata
Przestrzeń pamięci waszyngtońskiego Mallu
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
ISSN: 0079-3450
Zachariasz, Agata
Wanda Genga (1927-2008)
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
ISSN: 0079-3450
Kantarek, Anna Agata
Paryskie przykłady współczesnej przestrzeni sakralnej. Cz. 1
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
ISSN: 2450-0038
Böhm, Aleksander
Ochrona krajobrazu kulturowego a rozwój turystyki w miastach historycznych
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
Palej, Anna
Londyn, Hampstead Garden Suburb. Idealne osiedle dla idealnej społeczności
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
Schneider-Skalska, Grażyna
Projektowanie zrównoważone Ralpha Erskine'a
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
Dąbrowska-Budziło, Krystyna
Rola krajobrazu kulturowego w procesach integracyjnch Europy
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
Kosiński, Wojciech
Raport o architekturze Krakowa w nowych zespołach urbanistycznych na tle współczesnych tendencji w estetyce miast
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008
Makowska, Beata
Znaczenie detalu i ornamentu w przestrzeni publicznej miasta
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Teka Komisji Urbanistyki i Architektury = Urbanity and Architecture Files
Data wydania: 2008

poprzednie
1234567891011 ... 24
następne



© 2009 - 2019 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/