Polish Journal of Food and Nutrition Sciences


Wydawca De Gruyter
ISSN 1230-0322
e-ISSN 2083-6007
Uwagi Instytucja sprawcza: Division of Food Science, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences, Olsztyn
Impact Factor dla czasopisma 0.643 (od 2014)
0.679 (od 2015)
1.276 (od 2016)
1.697 (od 2017)
1.514 (od 2018)
Lista MNiSW B (od 2012)
A (od 2015)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 8 (od 2012)
10 (od 2013)
15 (od 2015)
15 (od 2017)
100 (od 2019)
Ujednolicona Lista MNiSW A
Ujednolicona punktacja MNiSW 15
DOI 10.2478/pjfns
Polecane strony internetowe strona wydawcy  
strona www  


Publikacje w tym tytule: 4

Kumorkiewicz, Agnieszka; Sutor, Katarzyna; Nemzer, Boris; Pietrzkowski, Zbigniew; Wybraniec, Sławomir
Thermal decarboxylation of betacyanins in red beet betalain-rich extract
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Data wydania: 2020
ISSN: 2083-6007
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 100
Impact Factor: 1.514
Publikacja indeksowana w Web of Science: tak
Publikacja indeksowana w bazie Scopus: tak
Spórna-Kucab, Aneta; Wybraniec, Sławomir
High-speed counter-current chromatography in separation and identification of saponins from Beta vulgaris L. cultivar Red Sphere
Typ: artykuł w czasopiśmie
Seria/Czasopismo: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Data wydania: 2020
ISSN: 2083-6007
Lista MNiSW: tak
Punktacja czasopisma na Liście MNiSW: 100
Impact Factor: 1.514
Wybraniec, Sławomir; Spórna, Aneta; Stalica, Paweł; Szaleniec, Maciej
Separation of dehydrogenated and decarboxylated betanins by high-speed countercurrent chromatography in processed red beet root (Beta vulgaris L.) extracts
Typ: materiały konferencyjne w czasopiśmie
Forma publikacji: abstrakt
Seria/Czasopismo: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Data wydania: 2011
ISSN: 1230-0322
Wybraniec, Sławomir; Spórna, Aneta; Stalica, Paweł; Mitka, Katarzyna; Kowalski, Piotr; Suryło, Piotr; Michałowski, Tadeusz
Spectrophotometric study on betanin degradation under the influence of metal cations
Typ: materiały konferencyjne w czasopiśmie
Forma publikacji: abstrakt
Seria/Czasopismo: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Data wydania: 2011
ISSN: 1230-0322




© 2009 - 2019 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/