Polish Journal of Food and Nutrition Sciences


Wydawca De Gruyter
ISSN 1230-0322
e-ISSN 2083-6007
Uwagi Instytucja sprawcza: Division of Food Science, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences, Olsztyn
Impact Factor dla czasopisma 0.643 (od 2014)
0.679 (od 2015)
1.276 (od 2016)
1.697 (od 2017)
1.514 (od 2018)
Lista MNiSW B (od 2012)
A (od 2015)
A (od 2017)
tak (od 2019)
Punktacja MNiSW dla czasopisma 8 (od 2012)
10 (od 2013)
15 (od 2015)
15 (od 2017)
100 (od 2019)
Ujednolicona Lista MNiSW A
Ujednolicona punktacja MNiSW 15
DOI 10.2478/pjfns
Polecane strony internetowe strona wydawcy  
strona www  


Publikacje w tym tytule: 2

Wybraniec, Sławomir; Spórna, Aneta; Stalica, Paweł; Szaleniec, Maciej
Separation of dehydrogenated and decarboxylated betanins by high-speed countercurrent chromatography in processed red beet root (Beta vulgaris L.) extracts
Typ: materiały konferencyjne w czasopiśmie
Forma publikacji: abstrakt
Data wydania: 2011
Wybraniec, Sławomir; Spórna, Aneta; Stalica, Paweł; Mitka, Katarzyna; Kowalski, Piotr; Suryło, Piotr; Michałowski, Tadeusz
Spectrophotometric study on betanin degradation under the influence of metal cations
Typ: materiały konferencyjne w czasopiśmie
Forma publikacji: abstrakt
Data wydania: 2011




© 2009 - 2019 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/