Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (47502)
Inne bazy bibliograficzne (14977)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7734)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Typy zasobów

Jednostki PK

Tematyka bazy Historia i Ludzie PK

Opcje

Spotkania z Zabytkami

typ: opisy bibliograficzne

  

ISSN 0137-222X
Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 413
poprzednie
1 ... 15161718192021
następne

Kuciel, Joanna
Park Jordana w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1991
Dyba, Olga
Nie tylko Wawel...
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1991
Tokarczyk, Marek
Królewskie groby na Wawelu
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1990
Sieradzka, Anna
Muzeum, którego już nie ma
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1990
Kisielewski, Kazimierz
Dom "Sokoła"
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1990
Dębicka, Maria
Wawelskie rezerwaty
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1990
Dobosz, Piotr
Bez komentarza
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1989
Kuczman, Kazimierz
Portret "dziwnie piękny"
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1989
Kisielewski, Kazimierz
Akcja domy robotnicze "Modrzejówka"
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1989
Krasnowolski, Bogusław
Ochrona historycznych wartości nazw krakowskich
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1989
Bagińska-Żurawska, Teresa
Krakowskie Oleandry
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1989
Dobosz, Piotr
Jeszcze w sprawie remontów kamienic
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1988
Kisielewski, Kazimierz
"Na Kotłowem"
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1988
Miliszkiewicz, Janusz
Ratujmy gniazda rodzinne
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1988
Zachariasz, Agata; Drozdowska, Teresa
Fort "Rajsko"
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1988
Piątkiewicz-Dereniowa, Maria; Karbowski, Andrzej
Ratujemy kafle
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1988
Dobosz, Piotr
Remonty prywatnych kamienic
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1988
Bruszewska, Lidia
Wokół jednego zabytku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1987
Żychowska, Maria Jolanta
Kraków : Aleje Trzech Wieszczów
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1987
Królikowski, Bohdan
Kawaleria, kawaleria...
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1987

poprzednie
1 ... 15161718192021
następne





© 2009 - 2022 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/