Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (46299)
Inne bazy bibliograficzne (14977)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2298)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7734)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Typy zasobów

Jednostki PK

Tematyka bazy Historia i Ludzie PK

Opcje

Spotkania z Zabytkami

typ: opisy bibliograficzne

  

ISSN 0137-222X
Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 413
poprzednie
1 ... 161718192021

Kisielewski, Kazimierz
Tablice pamiątkowe
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1987
Rydel, Maciej
Dwór w malarstwie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1986
Kisielewski, Kazimierz
Społecznie w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1986
Komorowski, Waldemar
W obronie Nowej Huty
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1986
Domagalski, Marek
Wokół jednego zabytku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1986
Samek, Jan
Krakowskie witraże secesyjne
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1986
Puciata-Pawłowska, Jadwiga
Spotkania z zabytkami Stanisława Wyspiańskiego
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1985
Rejduch-Samkowa, Izabela
Witraże w krakowskiej synagodze
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1985
Majewski, Alfred
Wokół Wawelu
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1985
Skrok, Zdzisław
Ars funebris
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1984
Zachuta, Leszek
Kolekcja Andrzeja Swaryczewskiego
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1984
Halota, Zofia
Godne naśladowania
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1984
Rejduch-Samkowa, Izabela
450 lat cmentarza Remu w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 1984

poprzednie
1 ... 161718192021





© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/