beta



Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Repozytorium PK (9992)
    Artykuły i Czasopisma (7210)
    Publikacje książkowe (527)
    Materiały konferencyjne (199)
    Definiowanie Przestrzeni Architektonicznej (162)
    Prace dyplomowe (1863)
    Nieopublikowane materiały naukowe i dydaktyczne (13)
    Materiały informacyjne PK (31)
Bibliografia Publikacji Pracowników PK (38331)
Inne bazy bibliograficzne (14006)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7179)
    Architektura i Sztuka Krakowa (1881)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (4941)
Baza Przedmiotów (617)
    Wydział Mechaniczny (186)
    Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej (62)
    Wydział Inżynierii Środowiska (73)
    Wydział Inżynierii Lądowej (82)
    Wydział Inżynierii Elektrycznej i Komputerowej (75)
    Wydział Fizyki, Matematyki i Informatyki (78)
    Wydział Architektury (54)


Rodzaje zasobów

Jednostki PK

Opcje

Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej

typ: opisy bibliograficzne

  

Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 21
12
następne


Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej. T. 5
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1913

Rewizye i opisy
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1913

Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej. T. 3
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1909
Krzyżanowski, Stanisław
Z protokołów posiedzeń Grona
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1909
Kutrzeba, Stanisław
Katalog Krajowego Archiwum aktów grodzkich i ziemskich w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1909

Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej. T. 4
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1908
Tomkowicz, Stanisław
Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej. T. 4
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1908
Tomkowicz, Stanisław
Pałac renesansowy na Wawelu
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1908
Tomkowicz, Stanisław
Zabudowania Wawelu po za właściwym zamkiem królewskim
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1908
Tomkowicz, Stanisław
Zamek średniowieczny na Wawelu
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1908

Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej. T. 2
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1906
Krzyżanowski, Stanisław
Z protokołów posiedzeń Grona
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1906
Zubrzycki, Jan
Wieża Maryacka czyli wyższa wieża kościoła N. P. Maryi w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1906
Tomkowicz, Stanisław
Powiat krakowski
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1906
Sternbach, Leon
Uwagi o napisach domów krakowskich
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1900

Teka Grona Konserwatorów Galicyi Zachodniej. Tom 1
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1900
Demetrykiewicz, Włodzimierz; Krzyżanowski, Stanisław
Z protokołów posiedzeń Grona
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1900
Tomkowicz, Stanisław
Napisy domów krakowskich : Dopełnienia i poprawki
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1900
Pagaczewski, Julian
Kościół pod wezwaniem św. Tomasza apostoła
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1900
Pagaczewski, Julian
Kościół pod wezwaniem Ś. Mikołaja
Typ: opis bibliograficzny rozdziału w książce
Data wydania: 1900

12
następne





© 2009 - 2018 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/