beta



Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Repozytorium PK (9914)
    Artykuły i Czasopisma (7187)
    Publikacje książkowe (487)
    Materiały konferencyjne (197)
    Definiowanie Przestrzeni Architektonicznej (162)
    Prace dyplomowe (1852)
    Nieopublikowane materiały naukowe i dydaktyczne (12)
    Materiały informacyjne PK (30)
Bibliografia Publikacji Pracowników PK (38197)
Inne bazy bibliograficzne (13995)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7179)
    Architektura i Sztuka Krakowa (1870)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (4941)
Baza Przedmiotów (617)
    Wydział Mechaniczny (186)
    Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej (62)
    Wydział Inżynierii Środowiska (73)
    Wydział Inżynierii Lądowej (82)
    Wydział Inżynierii Elektrycznej i Komputerowej (75)
    Wydział Fizyki, Matematyki i Informatyki (78)
    Wydział Architektury (54)


Rodzaje zasobów

Jednostki PK

Opcje

Rocznik Krakowski

typ: opisy bibliograficzne

  

Wydawca Towarzystwo Miłośników Historii i Zabytków Krakowa
ISSN 0080-3499
Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 979
123456 ... 49
następne


Członkowie Towarzystwa Miłośników Historii i Zabytków Krakowa, kwiecień 2016
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Rokosz, Mieczysław
Michał Rożek (1946-2015)
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Górski, Jacek
Kazimierz Radwański (25 IX 1924-5 III 2015)
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Fischer, Andrzej
Sprawozdanie z działalności Komitetu Opieki nad Kopcem Józefa Piłsudskiego w 2015 roku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Follprecht, Kamila
Sprawozdanie z działalności Towarzystwa Miłośników Historii i Zabytków Krakowa w okresie od kwietnia 2015 r. do marca 2016 r.
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Krasnowolski, Bogusław
Prace konserwatorskie w Krakowie w roku 2015 dofinansowane ze środków Narodowego Funduszu Rewaloryzacji Zabytków Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Myśliński, Michał
Chorągiew krakowskiego cechu ślusarzy z 1848 roku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Niezabitowski, Michał
Kraków. Miasto Muzeum (Wykład z Walnego Zgromadzenia)
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Beiersdorf, Zbigniew; Kołodziejczyk, Stanisław Jacek
25-lecie odzyskania kamienicy przy ul. św. Jana 12 jako siedziby własnej Towarzystwa Miłośników Historii i Zabytków Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Woźny, Marzena
Włodzimierz Demetrykiewicz (1859-1937). Koncepcje konserwatorskie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Dettloff, Paweł; Rojkowska, Halina
Zarys dziejów kaplicy Arcybractwa Męki Pańskiej i jej wyposażenia
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Cierpisz, Szymon
Pałacyk "Angielskie" na Wesołej
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Dettloff, Paweł
O przedstawieniu fundacyjnym w klasztorze oo. Karmelitów na Piasku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Dryja, Sławomir; Sławiński, Stanisław
Przekształcenia zabudowy "piwowarskich" posesji nr 20 i 22 przy ulicy Szewskiej w Krakowie w XVI i XVII wieku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Stefaniak, Piotr
Kultowy wizerunek świątobliwej Ofki Piastówny raciborskiej (1299-1359) z kościoła sióstr Dominikanek Na Gródku w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Wyrozumski, Jerzy
Jubileusz 1050-lecia "chrztu Polski" z perspektywy Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016

Członkowie Towarzystwa Miłośników Historii i Zabytków Krakowa, marzec 2015
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2015
Fischer, Andrzej
Sprawozdanie z działalności Komitetu Opieki nad Kopcem J. Piłsudskiego w 2014 roku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2015
Rokosz, Mieczysław
Sprawozdanie z czynności Komitetu Kopca Kościuszki w Krakowie za rok 2013/2014
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2015
Follprecht, Kamila
Sprawozdanie z działalności Towarzystwa Miłośników Historii i Zabytków Krakowa w okresie od marca 2014 do marca 2015
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2015

123456 ... 49
następne





© 2009 - 2018 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/