Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (43238)
Inne bazy bibliograficzne (14651)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2084)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7622)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (0)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Typy zasobów

Jednostki PK

Opcje

Atlas Twierdzy Kraków

typ: opisy bibliograficzne

  

Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 26
poprzednie
12


Koszary Arcyksięcia Rudolfa
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1996

Rakowice : Lotnisko Twierdzy
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1996

Fort 49 1/4 "Grębałów"
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1995

Fort 2 "Kościuszko"
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1994

Fort 49 "Krzesławice"
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1994

Fort 31 "Św. Benedykt"
Typ: opis bibliograficzny książki
Data wydania: 1993

poprzednie
12





© 2009 - 2018 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/