Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (43976)
Inne bazy bibliograficzne (14754)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2185)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (2)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7622)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Typy zasobów

Jednostki PK

Tematyka bazy Historia i Ludzie PK

Opcje

Renowacje i Zabytki

typ: opisy bibliograficzne

  

ISSN 1643-2029
Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 194
poprzednie
12345678910
następne

Dziedzic, Stanisław
Bazylika Mariacka
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Dziedzic, Stanisław
Archikatedra Wawelska : Wawel
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Krasnowolski, Bogusław
Sacrum w przestrzeni Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Dziedzic, Stanisław
Miasto papieskich bazylik
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Dziedzic, Stanisław
Cracovia sacra – Altera Roma (wybrane zagadnienia)
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2016
Chronowski, Maciej
Nowoczesność wśród zabytków
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2015

Barbara Zbroja. Architektura [...]
Typ: opis bibliograficzny recenzji
Data wydania: 2014
Publikacja recenzowana: Architektura międzywojennego Krakowa 1918-1939 : budynki, ludzie, historie / Barbara Zbroja. Kraków, 2013
Iwaniec, Maciej
Kraków
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2012
Opiłło, Bożena
Prace konserwatorskie elewacji Sukiennic w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2012
Janczykowski, Jan
Subiektywny przegląd wydarzeń konserwatorskich w Krakowie i Małopolsce w 2011 roku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2012
Cieślik, Weronika
Kraków
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2012
Florkowska, Marzena; Florkowski, Marek
Pół wieku od pożaru wieży kościoła Eremu Srebrnej Góry na Bielanach w Krakowie: 1961-2011
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2011
Wawrzkiewicz, Marek
Opactwo Benedyktynów w Tyńcu : prace konserwatorskie w Wielkiej Ruinie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2011
Janczykowski, Jan
Przyczynek do najnowszej historii Rynku Głównego w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2011
Bednarz, Leszek
Projekt "Nowe Sukiennice" – [katalog najważniejszych problemów]
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2011

Finis coronat opus!
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010

Prace prowadzone w podziemiach Sukiennic i Rynku Głównego w Krakowie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010
Pomykalski, Paweł; Skrzypek, Beata
Nowa Huta. Trasy turystyczne Krakowa, cz. V
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2010
Franczak, Krystyna
Rynek Podziemny w Krakowie – wywiad z koordynatorem czynności inspektorów nadzoru
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2009

Plan rzeczowo-finansowy odnowy zabytków Krakowa na rok 2009 ze środków Narodowego Funduszu Rewaloryzacji Zabytków Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2009

poprzednie
12345678910
następne





© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/