Wyszukiwanie:
tytuł, autor
wszędzie

Sortowanie:


Bibliografia Publikacji Pracowników PK (43995)
Inne bazy bibliograficzne (14754)
    Architektura i Sztuka Krakowa (2185)
    Historia i Ludzie PK – baza w przygotowaniu (2)
    Konferencje Krynickie - Referaty (7622)
    Niepublikowane prace naukowe pracowników PK (1994-2012) (4941)


Typy zasobów

Jednostki PK

Tematyka bazy Historia i Ludzie PK

Opcje

Renowacje i Zabytki

typ: opisy bibliograficzne

  

ISSN 1643-2029
Kolekcja
Architektura i Sztuka Krakowa



Elementy tej kolekcji: 194
poprzednie
1 ... 345678910
następne


VI Europejska Giełda Informacji Renowacyjnej
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2007

Plan rzeczowo-finansowy odnowy zabytków Krakowa na rok 2007
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2007
Majchrowski, Jacek
Rynek Główny w Krakowie – inwestycja na miarę XXI wieku
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2007

Europejska Giełda Informacji Renowacyjnej 2007
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2007
Podraza, Urszula
Remont piętnastolecia
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2007
Płuska, Ireneusz; Koss, Andrzej
Kaplica Zygmuntowska : konserwacja w fotografiach 2002-2004
Typ: opis bibliograficzny recenzji
Data wydania: 2006
Zań-Ograbek, Genowefa; Palca, Irena
Planty krakowskie
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2006
Karczmarczyk, Stanisław
Konserwacja Barbakanu
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2006
Kamieniarczyk, Joanna
Mury obronne Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2006
Kadłuczka, Andrzej
Idea rezerwatu średniowiecznej architektury w Rynku Głównym
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2006

V Europejska Giełda Informacji Renowacyjnej
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2006
Woźniacki, Wojciech
IV Europejska Giełda Informacji Renowacyjnej
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2005

Plan rzeczowo-finansowy odnowy zabytków Krakowa na rok 2005 ze środków Narodowego Funduszu Rewaloryzacji Zabytków Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2005
Płuska, Ireneusz; Mamoń, Agata
Konserwacja kaplicy Zygmuntowskiej przy katedrze wawelskiej
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2005
Woźniacki, Wojciech
III Europejska Giełda Informacji Renowacyjnej
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2004
Karczmarczyk, Stanisław; Rawicki, Zygmunt
Ochrona i adaptacja zabytkowych budynków postprzemysłowych
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2004
Stępień, Piotr M.
Piwnice Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2004
Prokopiuk, Tadeusz
Plan rzeczowo-finansowy odnowy zabytków Krakowa na rok 2004
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2004

XXV lat Społecznego Komitetu Odnowy Zabytków Krakowa
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2004
Stępień, Piotr M.
Konserwacja baszty Sandomierskiej na Wawelu
Typ: opis bibliograficzny artykułu
Data wydania: 2003

poprzednie
1 ... 345678910
następne





© 2009 - 2020 Biblioteka Politechniki Krakowskiej http://www.biblos.pk.edu.pl/